Menu Sluiten

Galecop Golf

The easy way to play golf!

Golfbaan

Golfbaan : OPEN mogelijk aantal holes buiten gebruik.

U bent verplicht, op de fairway,  bij elke slag uw bal op te teeën. Elders door de baan mag u dat ook doen, maar niet in hindernissen of op de green

Plaatsen toegestaan:  JA
Als de bal van een speler in het algemene gebied, gemaaid op fairwayhoogte of lager, ligt, mag de speler zonder strafslag éénmaal
de oorspronkelijke bal of een andere bal plaatsen in het gebied waarin geplaatst mag worden en dan spelen.
Het gebied waarin geplaatst mag worden moet voldoen aan de volgende eisen:

Bij het handelen volgens deze plaatselijke regel moet de speler een plek kiezen om zijn bal te plaatsen
en de procedures te volgen voor het terugplaatsen van een bal volgens de Regel 14.2b(2) en 14.2e.

Zaterdag middag competitie

Ook zin om zaterdag middag mee te doen aan de zaterdag middag competitie? Deelname staat open voor iedereen met handicap 48 of lager. Kosten deelname € 21,50 voor een dagkaart.  Jaarkaarthouders spelen gratis mee. Geef je op voor vrijdag  18.00 uur  via email: wedstrijden@galecop-golf.nl. Speel een of meerdere keren mee. Na 8 deelnames doe je mee in de rangschikking.

Bijzonderheden:

De NGF heeft Galecop Golf de C-status verleend en daarmee is Galecop Golf qualifying!De baan heeft de officiële C-status. Met een totale lengte van 1804 meter voldoet de baan aan alle officiële NGF normen.

Het is  niet toegestaan om met hengel of club een bal uit het water te vissen. Het meebrengen van een hengel naar de golfbaan is dus niet nodig. We vragen je dan ook om geen hengel in de tas in de baan mee te nemen. Doel hiervan is dat we het leefgebied van de Heikikker en andere amfibieën versterken.
Daarom zijn de oevers ook als natuurvriendelijke oevers aangelegd.